Στηθοσκόπιο 3M™ Littmann Classic III Gray με κώδωνα smoke, στέλεχος violet κωδ.5873
Στηθοσκόπιο 3M™ Littmann Classic III Gray με κώδωνα smoke, στέλεχος violet κωδ.5873Στηθοσκόπιο 3M™ Littmann Classic III Gray με κώδωνα smoke, στέλεχος violet κωδ.5873Στηθοσκόπιο 3M™ Littmann Classic III Gray με κώδωνα smoke, στέλεχος violet κωδ.5873no image availableno image available
Στηθοσκόπιο 3M™ Littmann Classic III Gray με κώδωνα smoke, στέλεχος violet κωδ.5873
LITTMANN ΣΤΗΘ. ΠΑΘΟΛ. CLASSIC III Gray με κώδ.smoke, στέλεχος violet 5873
Kωδικός 02639
Αγαπημένο
Σύγκριση
Περιγραφή
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 

Μεγαλύτερη παραγγελία; Καλύτερη τιμή!  Η αγορά περισσότερων τεμαχίων σας συμφέρει.

 

 

Κώδωνας διπλής όψης, με συντονιζόμενα διαφράγματα στην πλευρά για ενήλικες και στην παιδιατρική πλευρά.
Το ενιαίο συντονιζόμενο διάφραγμα τοποθετείται εύκολα και καθαρίζεται ακόμη ευκολότερα, καθώς η επιφάνειά του είναι λεία και χωρίς σχισμές.
Η παιδιατρική όψη μετατρέπεται σε παραδοσιακό ανοιχτό κώδωνα, αντικαθιστώντας το ενιαίο διάφραγμα με μία στεφάνη που δεν παγώνει τον ασθενή.
Οι αυλοί νέας γενιάς που περιλαμβάνει εξασφαλίζουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο στηθοσκόπιο λόγω της βελτιωμένης αντοχής στις λιπαρές ουσίες του δέρματος και στο οινόπνευμα, ενώ έχουν λιγότερες πιθανότητες να λεκιαστούν.
Το μικρό, συντονιζόμενο διάφραγμα είναι χρήσιμο για παιδιατρικούς, μικρόσωμους ή αδύνατους ασθενείς, γύρω από επιδέσμους, καθώς και για αξιολόγηση της καρωτίδας.
Ο κώδωνας από ανοξείδωτο χάλυβα είναι επεξεργασμένος με υψηλή ακρίβεια, για ένα αισθητικά όμορφο σχήμα με λιγότερες γωνίες. Το στέλεχος διαθέτει δείκτη ανοικτής πλευράς.
Οι εφαρμοστές ελιές έχουν μια μαλακή, λεία επιφάνεια, εξασφαλίζοντας εξαιρετική ηχομόνωση και άνετη εφαρμογή.
Πενταετής εγγύηση.
Powered by itXproject