Αντιπροσωπείες

3M λογότυπο

Η εταιρία Bluemed λειτουργεί ως ειδικός συνεργάτης – διανομέας χονδρικής της 3Μ Hellas. Η 3M είναι η κατεξοχήν καινοτόμος εταιρεία που καθιστά δυνατή τη δημιουργία και τον μετασχηματισμό προϊόντων που αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι ζουν και εργάζονται σε όλο τον κόσμο. Έχοντας αναπτύξει περισσότερες από 40 διαφορετικές τεχνολογικές πλατφόρμες καθώς και μια ισχυρή κουλτούρα συνεργασίας με τους πελάτες της, η 3Μ συνδυάζει μοναδικές και φαινομενικά μη συνδεόμενες μεταξύ τους τεχνολογίες, για να προσφέρει λύσεις που μόνο μια εταιρεία με τη διαφοροποίηση της 3Μ θα μπορούσε να επινοήσει.

Η συνεργασία των δύο εταιρειών συνδυάζει με εξαιρετικό τρόπο ένα ευρύ δίκτυο διανομής με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας που έχει σαν στόχο να φέρει κοντά σε κάθε ασθενή την καλύτερη δυνατή φροντίδα με προϊόντα 3Μ.

 


Στηθοσκόπια 3Μ Litmann    

Ποιότητα Littmann

 Η εταιρία Bluemed, στα πλαίσια της ευρύτερης συνεργασίας της με την 3Μ, έχει πιστοποιηθεί ως εξουσιοδοτημένο Litmann Center για τη διανομή των στηθοσκοπίων Littmann και των ανταλλακτικών τους, καθώς επίσης για κάθε ανάγκη επισκευής τους ή συντήρησης.

 


SWISSLASTIC – Συμπιεστικές κάλτσες Venosan

Λειτουργούμε ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδος και Κύπρου του ελβετικού οίκου SWISSLASTIC για τις παγκοσμίως καταξιωμένες συμπιεστικές κάλτσες Venosan.


Paul Hartmann

 

Η εταιρία Bluemed λειτουργεί ως διανομέας χονδρικής της Paul Hartmann Hellas. Διατηρούμε πολύ μεγάλο απόθεμα Hartmannαπό τους περισσότερο κινήσιμους κωδικούς της εταιρίας και προσφέρουμε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Καθώς υπάρχει διαρκής ροή εμπορευμάτων προς την εταιρία μας, μπορούμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη σας ακόμα και σε κωδικούς που δε διατηρούμε σε απόθεμα στην αποθήκη μας.


Shiley – Covidien

Ως ειδικοί συνεργάτες της καταξιωμένης στο χώρο εταιρίας Covidien, διαθέτουμε τα κορυφαία τραχειόστομα Shiley σε όλους τους κωδικούς (νεογνικά, παιδικά, ενηλίκων) και διαστάσεις.


Terumo

Ως ειδικοί συνεργάτες της κορυφαίας εταιρίας Terumo, διαθέτουμε σύριγγες, βελόνες και πεταλούδες αιμοληψίας, με την εγγύηση ποιότητας της καινοτόμου τεχνολογίας της Terumo.